encomi.fi | Palvelut
15054
page-template-default,page,page-id-15054,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Palvelut

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@encomi.fi
tai puhelimitse +358 44 561 2670

Myyntipalvelut

Onko sinulla tuote tai palvelu, jota haluat myydä? Pystymme hoitamaan kaiken ständimyynnistä, suoramyyntiin ja kaikkea tältä väliltä.

Markkinointipalvelut

Kaipaatko nuorekkaita ideoita markkinointiin? Hoidamme some-markkinointia ja digitaalista markkinointia, sekä tarvittaessa vaikka perinteistä sissimarkkinointia.

AV-tuotannot

Toteutamme ammattitaidolla valokuvausta ja videokuvausta. Hoidamme myös kuvankäsittelyä, sekä videoiden editointia ja jälkituotantoa. Kuvauksia hoidamme joka tarpeeseen, tuotekuvauksista tapahtumakuvauksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Tapahtumat

Kun työn alla on messutapahtumat, asiakastilaisuudet, tykypäivät tai jokin muu tapahtuma, jonka aikaansaamiseksi tarvitset organisointiapua ja / tai lisäkäsipareja, olemme ripeä, joustava ja luotettava apu onnistuneen tapahtuman järjestämisessä.

Sisällöntuottaminen

Onko idea selvä, mutta kaipaat apua sen esilletuomiseen? Joukossamme on osaamista pukea ajatuksesi sanoiksi.

Räätälöidyt palvelut

Tiimimme on valmis venymään yrityksellesi sopiviin ratkaisuihin – ylimääräisistä käsipareista ja kantoavusta aina luovaan innovointiin. Mikäli olet halukas tukemaan nuorta yrittäjyyttä ja haluat sparrausta sekä tuoreita näkökulmia, ole meihin yhteydessä! Voimme sopia tapaamisen ja keskustella, mitä voisimme toinen toisillemme antaa.