encomi.fi | Tietoa meistä
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tietoa meistä

TIIMI

Olemme 7 nuoren yrittäjän tiimi, joka muodostui Oulun Ammattikorkeakoulun Terwa-akatemiassa. Encomi eli oululaisemmin enkkomi tarkoittaa erittäin hyvää, johon pyrimme aina ja kaikessa tekemisessämme. Yritystoimintamme ohella suoritamme jokainen tradenomitutkintoa – haluamme olla sekä teorian että käytännön osaajia.

SAM_6585-Edit

Henri Kerttunen

toimitusjohtaja
SAM_6582-Edit

Riku Männistö

AV-vastaava
SAM_6578-Edit

Jonna Pajarinen

henkilöstöpäällikkö, viestintävastaava
SAM_6586-Edit

Jussi Ervasti

hallituksen puheenjohtaja, myyntitiimin jäsen
SAM_6574-Edit

Kirsi Pirinen

Terwa-akatemian tiedottaja, talousvastaava
SAM_6573-Edit

Aleksi Markkinen

myyntitiimin jäsen
SAM_2135

Ella Saarenpää

sisällöntuottaja

Mitä me tehdään?

Tarjoamme myyntiä ja markkinointia, audiovisuaalisia palveluita sekä juuri teille räätälöityjä palveluita.

Myynti

Onko sinulla tuote tai palvelu, jota haluat myydä? Pystymme hoitamaan kaiken ständimyynnistä, suoramyyntiin ja kaikkea tältä väliltä.

AV-tuotannot

Toteutamme ammattitaidolla valokuvausta ja videokuvausta. Hoidamme myös kuvankäsittelyä, sekä videoiden editointia ja jälkituotantoa. Kuvauksia hoidamme joka tarpeeseen, tuotekuvauksista tapahtumakuvauksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Tapahtumat

Kun työn alla on messutapahtumat, asiakastilaisuudet, tykypäivät tai jokin muu tapahtuma, jonka aikaansaamiseksi tarvitset organisointiapua ja / tai lisäkäsipareja, olemme ripeä, joustava ja luotettava apu onnistuneen tapahtuman järjestämisessä.

Sisällöntuottaminen

Onko idea selvä, mutta kaipaat apua sen esilletuomiseen? Joukossamme on osaamista pukea ajatuksesi sanoiksi.

Markkinointi

Kaipaatko nuorekkaita ideoita markkinointiin? Hoidamme some-markkinointia ja digitaalista markkinointia, sekä tarvittaessa vaikka perinteistä sissimarkkinointia.

Räätälöidyt palvelut

Tiimimme on valmis venymään yrityksellesi sopiviin ratkaisuihin – ylimääräisistä käsipareista ja kantoavusta aina luovaan innovointiin. Mikäli olet halukas tukemaan nuorta yrittäjyyttä ja haluat sparrausta sekä tuoreita näkökulmia, ole meihin yhteydessä! Voimme sopia tapaamisen ja keskustella, mitä voisimme toinen toisillemme antaa.